Menu 51 euro

Al onze menu's zijn op voorhand te reserveren en uitsluitend mogelijk voor grotere groepen, feesten en het gehele gezelschap.

Hapjes

***

Carpaccio en kaviaar van zalm met dille, pastei van truffel en slaatje
Carpaccio van sint-jacobsvruchten met grondwitloof, enoki en truffel
Carpaccio van rundvlees met parmezaan, zongedroogde tomaat en kruidensalade
Kort gebakken sint-jacobsvruchten met mousse van broccoli, prei, zeekralen en kaviaar
Pastei van ganzenlever met z’n marmelades en garnituur
Salade van kreeft, groentenbrunoise en geschaafde parmezaan (supplement 5€)

Kabeljauwhaasje, gebakken op het vel met ratatouille, prei en zeekralen, sausje van kreeft, kroepoek van rode curry
Wilde zalm met brunoise van groenten, broccoli, beukenzwammen en messchelpen
Zeeduivel met jonge prei, kerstomaat, shiitake, sausje van saffraan
Zeebrasem met asperges, crème van doperwt, schelpjes, sausje op basis van witte wijn
Kreeftje gegaard onder kruidenboter en julienne van groenten (supplement 5€)

***

Lamsribstuk met bloemkool, zuiderse tomaat, zoete aardappel en paddenstoelen
Kalfsfilet met asperges, peulen en doperwt, gratin van aardpeer
Eend met rode kool, pastinaak, raapjes en appeltje in de oven
Jong Frans hoeveduifje met savooi, knolselder, mini witloof en spruitjes

***

Kletskoppen met duo van chocolademousse, framboos en roomijs van speculaas
Nougat glacé met coulis van en met rode vruchten
Gescheurd fruit met kaneel en porto, roomijs en spie van rood fruit
Verse vijgen gegaard met honing en port, roomijs
Ananas geflambeerd met noten en cointreau, roomijs van vanille
Moëlleux van chocolade, verse vruchten en roomijs van speculaas
Tarte tatin, verse vijg, amandelmascarpone, framboos en roomijs van yoghurt

***

Versnaperingen

U dient de keuze te maken uit één voorgerecht, één hoofdgerecht en één nagerecht voor uw ganse gezelschap. Warme visbereiding kan zowel als voorgerecht of als hoofdgerecht.

Mogelijk met formule all-in, repasse aperitief en/of dessertenbuffet

Menu 47 euro
Menu 47 euro
Menu 47 euro

Menu's worden enkel geserveerd na reservatie

Bel +32 52 46 64 54