Seminarie

Seminarie – Vergadering - Voordracht


Geachte heer/mevrouw,
Geachte directie,

Wij bieden de mogelijkheid om het organiseren van een informatieavond met spreekbeurt en uiteenzetting voor uw klanten.


In volgend voorstel wordt gestart met een drankje, gevolgd door de voordracht en afronden met een gezellige babbel met drankje en hapje of iets dergelijks.

Aldus :


 Aanvang omstreeks xxx uur in het restaurant
 Verwacht aantal aanwezige personen : xxx personen
 Voordracht omstreeks xxx in de veranda – tuinkamer
 Einde voordracht en napraten met drankje en hapje in het restaurant


Rekening houdend hiermee :


 Ontvangst

Genodigden krijgen glaasje Cava of drankje naar keuze aangeboden
Op de receptietafels staan versnaperingen, zoals kaas, olijf, salami, nootjes, pesto,…

Eventueel aanbieden van enkele hapjes


 Tijdens voordracht wordt niet geserveerd, noch bediend

 Napraten

Gasten worden hierna uitgenodigd en krijgen mogelijks nog een aperitief of drankje aangeboden

o Kleine hapjes worden aangeboden
Slaatje van rivierkreeftjes
Carpaccio van rund met parmezaan
Quiche
Croque monsieur

o Kleine buffetjes worden geopend, verspreid in het restaurant, zo kunnen gasten zelf iets halen en nemen naar wens. Wordt op kleine bordjes geserveerd, eenvoudig te nemen en door op verschillende plaatsen te werken eveneens vlot te verlopen
Gerookte zalm
Wildpastei
Italiaanse Ham
Kazen
Zoetigheden

o Walking dinner volgens persoonlijke wensen


Prijzen afhankelijk van de gekozen formule en/of wensen, maar denk aan :

  • Dranken zijn apart te rekenen
  • Hapjes aan 2,- euro / stuk
  • Buffetje aan 15,- à 25,- euro per persoon
  • Walking dinner volgens eigen en persoonlijke wensen
  • Prijzen zijn all-in, geen huur zaal of personeel of enige andere kost.

De mogelijkheid om de veranda - tuinkamer privé voor te behouden bij een kleiner gezelschap en/of eenvoudige meeting kan mits een zaalhuur van 200,- euro all-in.


Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt de zaak privé voorbehouden.


Deze formule kan aangepast worden naargelang het tijdstip van activiteit :

o Voormiddag – ontbijt
o Middag – lunch
o Namiddag – koffie en dessert
o Avond en diner

Op zoek naar een locatie voor uw evenement?

Bel +32 52 46 64 54